Nieuw:
Truki Pan!

Nieuw: Truki Pan®

Nieuw uit de keuken van Rosita zijn de Caribische Truki pan recepten. Recepten waarmee je een snelle en gemakkelijke lunch en/of maaltijd kan maken. Gevulde rotiwraps of broodjes,  ook lekker voor de kinderen!

Het woord "Truki Pan" betekent letterlijk "broodjestruck" en is een bekend fenomeen in Curacao, ook wel genoeg naar die kenmerkende rollende keukens van Curacao, waar Rosita's haar inspiratie vandaan haalt. Op vaste plaatsen verkopen deze mobiele restaurantjes typisch Caribische broodjes aan het nachtelijk publiek. De bestelauto's worden gewaardeerd om hun authenticiteit en ermee gepaard gaande sfeer.

Een gevulde maag gaat gepaard met een blij hart

Vergeleken met de Surinaamse keuken, brengt de Caribische keuken meer zoete tonen naar boven in het eten. De Caribische keuken bestaat uit volle kruidige smaken doordat er gebruik wordt gemaakt van veel specerijen, in combinatie met vlees, verse groentes en natuurlijk veel vers fruit voor de verrassende zoete smaak! Gastvrijheid staat ook in de Caraïben centraal. Er bestaat een Papiaments spreekwoord wat hun gastvrijheid doet weerspiegelen: “Een gevulde maag gaat gepaard met een blij hart”.

Rosita's op festivals

Rosita’s kan je ook tegenkomen bij verschillende festivals, want met een typische “Airstream” caravan worden Caraibische Truki Pan ® heerlijk en kleurrijk gevulde roti’s en broodjes aan jullie geserveerd.

Met Rosita’s worden deze authentieke keukens vertaald naar het hedendaagse eetpatroon met respect voor de Surinaamse en Caribische traditie. Haar recepten zijn authentiek en altijd vol van smaak en kunnen zonder veel moeite voor het hele gezin klaar gemaakt worden.

Rosita’s is uw reisleidster in de exotische eetcultuur!

Njang Sweetie ( ‘eet smakelijk’),

Rosita