Nieuw:
Truki Pan!

Javaanse chicken wrap met gele rijst

  • Zelf toevoegen (voor 1 pot)
  • 400 g kipfilet of kippendijen
  • 1 pot Rosita’s Javaan saus
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 300 gram spinazie
  • 150 gr gele rijst
  • 1 pak Rosita Roti’s

Snijd de kip en de paprika in dunne repen en de ui in ringen. Intussen rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.

Verhit de olie in de wok en roerbak de kipreepjes gaar in ca. 4 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak kort mee. Voeg de saus toe en laat alles goed warm worden.

Verwarm de Roti in de magnetron of koekenpan. Verdeel de spinazie over de roti’s, schep daarop wat gele rijst. Verdeel daarna het kipmengsel over de roti’s en garneer met de rode ui. Wrap dichtvouwen.

javaanse kip wrap