Nieuw:
Truki Pan!

Javaanse gehaktballetjes

  • Zelf toevoegen (voor 1 pot)
  • 1 pot Rosita's Javaan saus
  • zakje gemende sla
  • 4 Surinaamse puntjes
  • 400 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 4 el paneermeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 sjalot

Verwarm de oven voor op 200 graden. Hak de sjalot en knoflook fijn en doe dit bij het gehakt. Voeg een snufje zout & peper, het ei en paneermeel toe en meng goed door elkaar. Maak kleine gehaktballetjes. Verhit de olie in een koekenpak en bak de gehaktballetjes goudbruin.

Voeg de saus toe en warm goed door. Snijd ondertussen de rode ui in ringen en doe de surinaamse broodjes in de oven.

Snijd het broodje open, en vul deze met wat sla, gehaktballetjes met saus en garneer met de rode ui.

surinaamspuntje gehaktbal