Nieuw:
Truki Pan!

Surinaamse Moksi Meti

  • Zelf toevoegen (voor 1 pot)
  • 1 pot Rosita’s Moksi Meti saus
  • 2 flinke kippenpoten
  • 400 g varkenslapjes
  • 2 eetlepels olie
  • 300 g paksoi of spitskool
  • 300 gram noedels
  • 125 g voorgekookte garnaaltjes

Braad of grill de 2 flinke kippenbouten in de oven gaar in 50 minuten. Kook 10 minuten voordat de kippenbouten gaar zijn de noedels in ruim water gaar en roerbak de gesneden paksoi. Bak de varkenslapjes in circa 9 minuten gaar en snijd deze in reepjes.

Pluk de kip van de poten en meng deze met de Moksi Meti saus en de varkenslapjes en verwarm kort. Vermeng de noedels met de paksoi en de voorgekookte garnalen.

Verdeel de Moksi Meti over 4 borden en serveer met de noedels.

Tip: Voor een snelle variant gebruik kant en klaar gegrilde kippenbouten

witvis-kerrie saus banaan