Nieuw:
Truki Pan!

Surinaamse Nasi Goreng

  • Zelf toevoegen (voor 1 pot)
  • 1 pot Rosita’s Nasi Goreng saus
  • 400 g rijst
  • 400 g varkenslapjes
  • 2 lente-uitjes
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olie
  • 200 gram haricots verts
  • 1 bakbanaan

Kook de rijst volgens de verpakking en kook de haricots verts gaar. Snijd de varkenslapjes in blokjes. Verhit de olie en bak hierin de varkenslapjes met de lente-ui gaar. Voeg de Nasi Goreng saus toe en verwarm een aantal minuten, voeg daarna de gekookte rijst toe en schep goed door.

Bak ondertussen een dunne omelet van de eieren en bak de bakbanaan gaar. Rol de omelet op en snijd in plakken.

Serveer de Nasi goreng met de haricots verts en garneer het gerecht met de omelet en de bakbanaan.

SURINAAMSE NASI GORENG