Nieuw:
Truki Pan!

Tikka Masala wrap met krielaardappeltjes

  • Zelf toevoegen (voor 1 pot)
  • 1 pot Rosita’s Tikka Masala saus
  • 500 gram kipfilet
  • 2 eetlepels olie
  • 1 pak Rosita’s Roti’s
  • 450 g krielaardappeltjes
  • 2 grote tomaten
  • Zakje gemengde sla

Snijd de kip en tomaat in kleine blokjes. Verhit de olie in de pan en bak hierin de kip gaar. Bak ondertussen de krielaardappeltjes in een koekenpan gaar met een scheutje olie. Voeg de Tikka Masala saus en de tomatenblokjes toe aan de kip en verwarm enkelen minuten.

Verwarm de Rosita’s Roti’s in een koekenpan of in de magnetron 20 seconden. Leg wat gemengde sla op de roti, schep vervolgens de kip erop en rol de roti op tot een wrap.

Serveer de wrap samen met de krielaardappeltjes.

Tip: vervang de rijst door krielaardappeltjes.

TIKKA MASALA WRAP MET KRIELAARDAPPELTJES