• Rositas-CAJUN-BURGER.jpg

Vlees, 20 minuten + 30 minuten wachttijd (optioneel)

Cajun burger

Een burgertje op z’n tijd is best fijn. Met de kruidenpasta voor Cajun Burger geef je een heerlijke twist aan een standaard hamburger. Lekker kruidig en gemakkelijk te maken. Ideaal als je eens een nieuw recept wil proberen.

Maak jouw eigen burger party door verschillende toppings neer te zetten zoals onze heerlijke Caribische komkommertjes en Fresh Lemon mayo. Wat een feestje!

Ook lekker in combinatie met frietjes. Probeer eens dit recept voor zoete aardappelfrietjes.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rosita’s Cajun Burger kruidenpasta
1 pakje
Rundergehakt
300 gr
Fresh Lemon Mayo
Bladsla
75 gr
Tomaat
1
Rosita’s zoetzure komkommerschijfjes
Hamburgerbroodjes
2-3

Bereidingswijze:

1. Kneed de kruidenpasta en zout naar smaak door het rundergehakt. Verdeel het gehakt in 2 - 3 porties en vorm er platte burgers van. Zet voor 30 minuten afgedekt in de koelkast.

2. Bestrijk de burgers met wat olie. Verhit een (grill)pan en bak de burgers op niet te hoog vuur aan beide kanten 3 - 4 minuten.

3. Snijd de tomaat in plakjes. Halveer de hamburgerbroodjes, rooster de snijvlakken licht in een droge koekenpan. Bestrijk beiden helften met Rosita's Fresh Lemon Mayo.

4. Beleg de onderste helft van het broodje met sla en leg hier een hamburger op. Maak af met plakjes tomaat en zoetzure komkommerschijfjes. Leg de bovenste helft van het broodje op de hamburger met garnering.

Rosita's is verkrijgbaar bij Jumbo!