• Rositas-FLATBREAD-PIZZA-MET-GEMARINEERDE-TIKKA-MASALA-VEGA-KIPSTUKJES-MOZZARELLA.jpg

Vegetarisch, 15 minuten

Flatbread pizza met tikka masala, vega kipstukjes & mozzarella

Rosita’s Tikka Masala saus is een romige saus met tomaten en specerijen. Ook lekker als basis van een pizza! In dit recept gebruiken we het flatbread als bodem, zo wordt het echt een Caribisch feestje!

Het is een lekker en makkelijk gerecht dat je kunt eten als avondmaaltijd of snijd in stukken als hapje tijdens een borrel of feestje.

Ingrediënten

Voor 2 personen

Rosita’s Flatbreads
2
Rosita’s Tikka Masala
1 pot
Rode uit
½
Vegetarische kipstukjes
190 g
Mozzarella
1 bol
Verse koriander / munt

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in halve ringen.

2. Verdeel de tikka masala saus over de bovenkant van de flatbreads. Verdeel hierover de vegetarische kipstuckjes, uienringen en stukjes mozzarella. Bak de flatbread pizza’s ca. 10 min. in het midden van de oven.

3. Snijd de verse kruiden grof en verdeel over de pizza’s.

 

Rosita's is verkrijgbaar in deze winkels: