• Rositas-ROTI-MET-KABELJAUW-EN-RIJST.jpg

Vis, 20 minuten

Roti met kabeljauw en rijst

De Rosita’s Kerriesaus is uitermate geschikt voor diverse gerechten naast de traditionele roti kerrie. Zo is deze kruidige saus ook heerlijk in combinatie met witvis. De combinatie zie je wellicht niet veel, maar is zeker een aanrader om eens een keer uit te proberen.

De kerriesaus is direct gereed voor gebruik en dat maakt het naast een lekker gerecht ook nog eens een makkelijk gerecht om te maken.

De bimi kan ook makkelijk verwisseld worden voor andere groenten zoals sperzieboontjes of broccoli.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bimi
250 gr
Kabeljauw (uit de diepvries)
400 gr
Olie
2 el
Rosita’s Kerriesaus
1 pot
Rijst
250 gr
Limoentje
Verse koriander

Bereidingswijze:

1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd eventuele blaadjes van de bimi af.

2. Snijd de vis in blokjes. Verhit de olie in een pan en roerbak de vis 3 minuten. Voeg de kerriesaus toe en laat nog 3 minuten doorkoken.

3. Bak de bimi gaar in een koekenpan of grillpan.

4. Serveer de rijst met de vis in kerriesaus en groenten. Garneer met een partje limoen en koriander.

Rosita's is verkrijgbaar bij Jumbo!