• Rositas-TIKKA-MASALA-MET-AUBERGINE-EN-FLATBREAD.jpg

Vegetarisch, 25 minuten

Tikka masala met aubergine en flatbread

Een romige saus, vol met groenten, met knapperige nootjes en een frisse touch van yoghurt en granaatappel. Dit gerecht voor Tikka Masala met aubergine heeft het allemaal!

Heerlijk in combinatie met Rosita’s Fluffy flatbread en ideaal om de pan en je bord mee schoon te maken ; )

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aubergines
2
Kikkererwten in blik
400 g
Olie
2 el
Rosita’s Tikka Masalasaus
1 pot
Verse munt
15 g
Rosita’s Flatbread
1 pak
Ongezouten cashewnoten
60 g
Griekse yoghurt
170 g
granaatappelpitjes
100 g

Bereidingswijze:

1. Snijd de aubergines in blokjes van 1 cm. Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel onder koud stromend water.

2. Verhit de olie in een hapjespan, voeg de aubergine en kikkererwten toe en bak 3 min. Voeg de saus toe, zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan 15 min. stoven.

3. Snijd de munt fijn. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter. Rooster de cashewnoten in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord.

4. Verdeel de tikka masala over de borden. Bestrooi met de cashewnoten, de verse munt en de granaatappelpitjes. Serveer met de flatbreads en yoghurt.

Rosita's is verkrijgbaar in deze winkels: